1. Home
  2. Sąskaitos ir mokėjimai
  3. Sąskaitos gavimo būdai
  4. E. sąskaita ir automatiniai nuskaitymai

E. sąskaita ir automatiniai nuskaitymai

Automatinis apmokėjimas (e. sąskaita) – patogiausias sąskaitos apmokėjimo būdas, nes įmoką bankas nuskaito automatiškai, o Jums tereikia pasirūpinti, kad mokėjimo dieną Jūsų banko sąskaitoje būtų pakankamai lėšų. Užsisakyti e. sąskaitą galite savo banke nurodę Kliento numerį.


Kodėl turėčiau užsisakyti automatinį apmokėjimą (e. sąskaitą)?

Tai patogiausias sąskaitos apmokėjimo būdas, nes įmoką bankas kas kartą nuskaito automatiškai, o Jums tereikia pasirūpinti, kad mokėjimo dieną Jūsų banko sąskaitoje būtų pakankamai lėšų.

Automatiniai e. sąskaitos nuskaitymai dažniausiai vyksta dvi kalendorinės dienos po e. sąskaitos pateikimo. Pakeisti nuskaitymų dieną galima prisijungus prie savo e. bankininkystės arba banke.

Užsisakyti e. sąskaitą galite savo banke nurodę Kliento numerį.

Ar įvyko automatinis e. sąskaitos apmokėjimas?

Jei automatinio sąskaitos nuskaitymo dienomis Jūsų sąskaitoje nebuvo pakankamai lėšų ir nuskaitymas neįvyko, sąskaitos apmokėjimu turite pasirūpinti patys. Home3 televizija negali inicijuoti papildomų nuskaitymų.

Visą informaciją apie sąskaitas ir jų būseną galite matyti prisijungę prie savitarnos svetainės mano.home3.lt. Taip pat galite patikrinti prisijungę prie savo e. bankininkystės.

Ar automatinio e. sąskaitos apmokėjimo būdu yra nuskaitomos skolos?

Taip, jei skola bus įtrauka į naują sąskaitą. Kaip ir visais atvejais, svarbu, kad Jūsų banko sąskaitoje būtų pakankamai lėšų bei nebūtų viršytas nustatytas automatinio apmokėjimo limitas. 

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: