Mėgstamų kanalų sąrašas

Jeigu Jūsų netenkina kanalų numeracija, kanalų išdėstymas arba tam tikri kanalai – galite susidaryti mėgstamų kanalų sąrašą ir įtraukti savo žiūrimus kanalus bei pakeisti jų numeraciją.


Mėstamų kanalų sąrašo sudarymas

Vaizdo įrašas:

Imtuvo pultelyje spauskite MENU mygtuką, pasirinkimų juostoje raskite Nustatymai ir pasirinkimą patvirtinkite imtuvo pultelyje OK mygtuku.

Naujame lange išsirinkite Vartotojo nustatymai ir imtuvo pultelyje spauskite OK mygtuką.

Naujai atsivėrusiame lange pasirinkite Mėgstamų kanalų sąrašas ir paspauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje.

Išsirinkite kanalus, kuriuos norite pridėti į mėgstamų kanalų sąrašą. Pasirinkus kanalą, imtuvo pultelyje spauskite OK mygtuką ir prie kanalo pasirinkimo atsiras varnelė žaliame fone.

Paspaudus žalią mygtuką imtuvo pultelyje atsiras lentelė, kuri informuos, kad sąrašas yra pakeistas. Pasirinkite Taip ir imtuvuvo pultelyje spauskite OK mygtuką.

Norint pakeisti kanalų išdėstymą, ant pasirinkto kanalo spauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje ir pasirinkite antrąjį kanalą, su kuriuo norite sukeisti vietomis. Tai atlikę spauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje ir kanalai bus sukeisti vietomis. Susidėliojus mėgstamų kanalų sąrašą, spauskite mėlynos spalvos mygtuką imtuvo pultelyje, kad patvirtintumėte bei išsaugotumėte savo pasirinkimą.

Mėgstamų kanalų sąrašo įjungimas

Vaizdo įrašas:

Imtuvo pultelyje spauskite MENU mygtuką, pasirinkimų juostoje raskite TV gidas, pasirinkite Mėgstami kanalai ir pasirinkimą patvirtinkite OK mygtuku imtuvo pultelyje.

Įsijungus mėgstamų kanalų sąrašui, pasirinkite kanalą ir spauskite OK mygtuką. Atsivėrus naujai lentelei, pasirinkite Žiūrėti kanalą ir spauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: