Mėgstamų kanalų sąrašas

Jeigu Jūsų netenkina tam tikri kanalai – galite susidaryti mėgstamų kanalų sąrašą, į kurį galėsite įtraukti savo žiūrimus kanalus.


Mėgstamų kanalų sąrašo sudarymas

Vaizdo įrašas:

Imtuvo pultelyje spauskite MENU mygtuką. Paspaudus jį atsivers meniu langas, kuriame spausdami mygtuką į dešinę pusę pasirinkite Mėgstami ir imtuvo pultelyje spausdami OK mygtuką, patvirtinkite savo pasirinkimą.

Atsivėrusiame lange pasirinkite Pridėti naują ir imtuvo pultelyje paspauskite OK mygtuką.

Naujoje lentelėje bus matomos raidės ir skaičiai. Hibridinio imtuvo nuotolinio valdymo pultelio pagalba, reguliuojant rodyklėmis, esančiomis aplink OK mygtuką, reikia įvesti sugalvotą kanalų sąrašo pavadinimą, kiekvieną simbolį patvirtinant OK mygtuko paspaudimu. Atlikus tai, pasirinkite Pridėti įrašą ir paspauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje.

Naujai atsivėrusiame lange, pasirinkite kanalus, kuriuos norite pridėti į savo mėgstamų kanalų sąrašą. Pasirinkę kanalą, spauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje. Dešiniausiame stulpelyje matysite savo mėgstamų kanalų sąrašo pavadinimą bei kanalus, kuriuos pridėsite. Kuomet pridėsite visus norimus kanalus, imtuvo pultelyje spauskite EXIT (Home3 imtuvo pultelyje Raudoną) mygtuką.

Mėgstamų kanalų sąrašo įjungimas

Vaizdo įrašas:

Imtuvo pultelyje spauskite MENU mygtuką. Paspaudus jį atsivers meniu langas, kuriame pasirinkite TV Turinys ir imtuvo pultelyje spausdami OK mygtuką, patvirtinkite savo pasirinkimą.

Atsivėrusiame lange, matysie kanalų sąrašo pavadinimą (virš kanalų pavadinimų, matysite kanalų sąrašo pavadinimą, nuotraukoje mėgstamų kanalų sąrašas pavadintas ABC; jei matote pasirinkimą Viskas, reiškiasi šiuo metu pas Jus yra įjungtas visų kanalų sąrašas). Žaliu mygtuku imtuvo pultelyje išsirinkite norimą kanalų sąrašą.

Spausdami navigacijos rodykles žemyn arba aukštyn, išsirinkite kanalą, kurį norite žiūrėti. Išsirinkę kanalą spauskite OK mygtuką imtuvo pultelyje. Atlikus šiuos veiksmus Jums bus įjungtas ne tik kanalas, bet ir mėgstamų kanalų sąrašas, kuriame bus tik tie kanalai, kuriuos pasirinkote.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: