Ką daryti, jei vėluoju apmokėti sąskaitą?

Išrašytos sąskaitos turi būti apmokėtos iki einamojo mėnesio paskutinės dienos.

Pavyzdžiui: sąskaita išrašyta 2022 metų kovo 5 dieną. Šią sąskaitą apmokėti reikia iki kovo mėnesio paskutinės dienos, t.y. iki 2022 metų kovo 31 dienos.

Pavėlavus apmokėti sąskaitą, Jums bus siunčiamios trys trumposios žinutės (SMS) su priminimu, kad vėluojate apmokėti sąskaitą.

Ar vėluojant apmokėti sąskaitą galiu laikinai atnaujinti paslaugų tiekimą?

Pavėlavus sąskaitą apmokėti 20 dienų – paslauga būna ribojama. Laikinai atnaujinti paslaugų tiekimą (išsiųsti laikinąjį signalą) yra galimybė, jei už paslaugas yra vėluojama atsiskaityti ne daugiau nei 50 dienų. Laikinąjį signalą galite išsiųsti prisijungę prie savitarnos svetainės https://mano.home3.lt/ bei pasirinkę Produktai ir paspaudę ant Aktyvuoti Paslaugas.

Laikinasis signalas truks šešias dienas, per kurias turime gauti įmoką, kad paslauga nebūtų apribota iš naujo. Taip pat už nematytą laikotarpį mokėti nereikės, bet proporcingai prasitęs minimalus sutarties laikotarpis. Paslaugų atnaujinimo mokestis – 2,90 Eur, kuris bus išrašytas kito mėnesio sąskaitoje.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: