Bendrosios nuostatos

UAB „Bitė Lietuva“ siūlo Jums galimybę užsisakyti paslaugas, produktus ar jų prenumeratą (toliau “Paslaugos”). UAB „Bitė Lietuva“ supranta, kad Jūsų asmeninė informacija yra svarbi ir įsipareigoja ją saugoti ir gerbti.

Ši privatumo politika paaiškina (kartu su Bendrosiomis sąlygomis  ir Slapukų naudojimo politika) kaip mes valdome asmens duomenis, gautus iš Jūsų. Prašome atidžiai perskaityti šią Privatumo politiką, kad suprastumėte mūsų požiūrį ir mūsų vykdomą Jūsų asmens duomenų tvarkymą bei kaip mes galėtume naudoti Jūsų duomenis. Ši politika gali būti keičiama, o visi pakeitimai ir papildymai bus paskelbti šio dokumento apačioje, kartu su informacija apie datą, kuria tokie pakeitimai įsigaliojo, todėl prašome Jūsų kartkartėmis perskaityti šią politiką.

Mes apdorojame Jūsų asmens duomenis tokiu būdu, kad užtikrintume tinkamą asmens duomenų apsaugą, įskaitant apsaugą nuo neautorizuoto ir neteisėto apdorojimo, atsitiktinio praradimo ar sugadinimo, naudojant tinkamas technines ir organizacines priemones.

Mes naudosime Jūsų asmeninę informaciją išimtinai tikslais, kuriais ji buvo surinkta ir ne daugiau ir tokiu būdu, kuris yra suderinamas su šiais tikslais. Apdorodami Jūsų duomenis, mes laikomės Estijos ir Europos Sąjungos teisės aktų.

Apdorodami Jūsų asmeninę informaciją, mes galime naudoti duomenų tvarkytojus, bet tokiu atveju mes naudosime tik tuos tvarkytojus, kurie suteikia pakankamą garantiją, kad bus įdiegtos tinkamos organizacinės priemonės ir tokiu būdu, kad apdorojimas atitiktų duomenų saugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimus ir užtikrintų duomenų subjekto teises.

Privatumo politika, įskaitant Bendrąsias sąlygas ir Slapukų naudojimo politiką taikoma svetainėms www.home3.lt (toliau-“Svetainė”) kai Jūs naudojatės, naudojotės arba naudositės ateityje mūsų Paslaugomis.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: