Jūsų informacijos atskleidimas

Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją bendrovėms, kurios priklauso „Bitė“ ir „All Media Baltics“ įmonių grupėms, kad minėtosios bendrovės teiktų informaciją apie prekes ir paslaugas, kurios gali jus sudominti. Mes arba minėtosios bendrovės gali susisiekti su jumis dėl reikiamos informacijos elektroniniu paštu, laišku, telefonu ar SMS pranešimu. Bendrovės, priklausančios „Bitė“ ir „TV3 Group“ įmonių grupėms, turinčios prieigą prie jūsų asmens duomenų, laikosi Privatumo politikoje įtvirtintos praktikos.

Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją tretiesiems asmenims, jei turime pagrįstą pagrindą manyti, kad informacijos atskleidimas reikalingas šiais atvejais:

  • jei mes parduodame arba perkame bet kokį verslą ar turtą, mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją būsimam verslo ar turto pirkėjui arba pardavėjui;
  • jei trečiasis asmuo įsigyja TV Play Baltics arba esminę jos turto dalį, asmeninė informacija apie TV Play Baltics  vartotojus bus perduodamo turto dalis;
  • jei mes privalome atskleisti jūsų asmeninę informaciją arba ja pasidalinti, kad būtų vykdoma bet kokia teisinė prievolė, taisyklė, teisinis procesas ar valstybinės institucijos prašymas arba kad būtų priverstinai vykdomos ar taikomos Bendros sąlygos, įskaitant galimų pažeidimų tyrimą. Tai apima keitimąsi informacija su kitomis bendrovėmis ir organizacijomis, siekiant užkirsti kelią sukčiavimui ir sumažinti kredito riziką, nustatyti neteisėtą ar įtariamą neteisėtą veiklą, saugumo trūkumą ar technines problemas, sutrukdyti ar kitaip užkirsti kelią tokiai veiklai ar problemoms.

Mes galime naudoti surinktą informaciją stebėjimui, kaip naudojamasi mūsų Paslaugomis, kad padėtume sau pagerinti mūsų teikiamas Paslaugas, ir mes galime pateikti tokią surinktą informaciją tretiesiems asmenims, kaip antai turinio paslaugų teikėjams, su kuriais mes dirbame, arba reklamos teikėjams. Surinktoje informacijoje nėra asmeninės informacijos.

Mes taip pat galime pasitelkti trečiuosius asmenis bendroves, kad teiktų paslaugas mums, pavyzdžiui, teiktų infrastruktūros ir IT (informacinių technologijų) paslaugas (įskaitant, be kita ko, duomenų saugojimą ir duomenų siuntimo (transliacijos) kokybės stebėjimą), atliktų (tvarkytų) kredito kortelių sandorius, teiktų vartotojų aptarnavimo, reklaminio pobūdžio paslaugas, rinktų skolas, analizuotų ir gerintų duomenis, taip pat teiktų paklausimus vartotojams ir atliktų kitas statistikos duomenų analizes. Šios bendrovės gali turėti prieigą prie jūsų informacijos, kad galėtų teikti savo paslaugas. Mes neleidžiame šioms bendrovėms naudoti ar atskleisti jūsų asmeninės informacijos, išskyrus teikti paslaugas, kurių mes prašome.

Jei nenorite gauti mūsų naujienlaiškio prenumeratos, jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti jo naujienlaiškio apačioje paspaudę atsisakymo nuorodą arba galite atsisakyti Jums tinkančiu metu parašydami mums el. pašto adresu info@home3.lt. Atkreipiame dėmesį, kad jūs negalite atsisakyti tam tikros mūsų siunčiamos korespondencijos, pavyzdžiui, pranešimų apie jūsų sąskaitoje atliktus sandorius arba jūsų užsakytų Paslaugų atnaujinimus.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: