1. Home
  2. Privatumo politika ir teisinė informacija
  3. Informacija, kurią mes galime rinkti iš Jūsų

Informacija, kurią mes galime rinkti iš Jūsų

Jums užsakius BITĖS Paslaugas, mes surinksime kai kurią arba visą žemiau nurodytą Jūsų asmeninę informaciją. Informacijos rinkimas priklauso nuo aplinkybių.

Informacija, kurią galime rinkti yra:

Identifikacinė informacija, tokia kaip vardas ir pavardė, gimimo data ir asmens kodas.

Kontaktinė informacija, tokia kaip elektroninio pašto adresas, telefono numeris ir gyvenamosios vietos adresas. Mes galime įrašyti Jūsų korespondencijos adresą, jeigu į mus kreipiatės.

Mokėjimai ir finansinė informacija, tokia kaip banko sąskaitos numeris, mokėjimo informacija.

Duomenis apie paslaugų naudojimą, pavyzdžiui, paslaugos naudojimo kiekiai, duomenys surinkti panaudojant slapukus ar kitas panašias technologijas ir kt.

Bet kuri kita informacija, suteikta registracijos mūsų svetainėje metu, prisijungiant prie mūsų Paslaugos arba užsakant mūsų papildomas Paslaugas. Mes taip pat galime įrašyti Jūsų informaciją, kai Jūs pranešate apie problemą mūsų svetainėje, specialių pasiūlymų metu, arba jums dalyvaujant konkurse.

Naudotojo informacija, kurią Jūs suteikiate tyrimo tikslais (reitingai, atsiliepimai, atsakymai į užklausas ir kiti prašymai), į kurią Jums nebūtina atsakyti.

Stebėjimas ir informacija apie pageidavimus, tokia kaip Jūsų apsilankymo mūsų Svetainėje detalės, įskaitant, bet neapsiribojant, IP adresu, informacijos srautu, buvimo vieta ir kitais ryšio duomenimis. Mes taip pat renkame informaciją Jums naudojantis Svetaine slapukų ir kitų panašių technologijų pagalba. Daugiau apie tai galite sužinoti perskaitę Slapukų naudojimo politiką.

Informacija apie jūsų kompiuterį, įskaitant, jei tokia informacija yra prieinama, jūsų IP adresą, operacinę sistemą ir naršyklės rūšį, taip pat ryšio spartą ir interneto paslaugų teikėją, dėl mūsų sistemos administravimo ir ataskaitų apie surinktą informaciją mūsų reklamos teikėjams teikimo. Tai statistiniai duomenys apie mūsų vartotojų veiklą internete ir būdas, kuris neidentifikuoja jokio asmens.

Mes galime papildyti informaciją, kurią gauname iš jūsų, ir informaciją apie jūsų naudojimąsi mūsų Paslaugomis viešai prieinama informacija apie jus, taip pat informacija, kurią mes gauname iš trečiųjų asmenų. Mes taip pat galime gauti informaciją apie jūsų naudojimąsi mūsų interneto svetainėmis, prekėmis ir paslaugomis iš BITĖS ir „TV3 Group“  įmonių grupių. Tokia informacija gali apimti, pavyzdžiui, informaciją, kurią mes renkame iš kitų žmonių jūsų namų ūkyje, ir informaciją, kurią mes gauname iš trečiųjų asmenų (pavyzdžiui, informacija apie jūsų naudojimąsi mūsų Paslaugomis, kad labiau pritaikytume savo paslaugas jūsų poreikiams ir galėtume rekomenduoti programas, kurios galėtų jums patikti).

Šioje Privatumo politikoje asmeninė informacija reiškia informaciją, kuri gali būti naudojama jums identifikuoti. Neasmeninė informacija yra informacija, kurios negalima naudoti jums identifikuoti. Mes galime rinkti, naudoti, perduoti arba atskleisti neasmeninę informaciją bet kokiems tikslams.

Jūs turite teisę neatskleisti jokios jūsų asmeninės informacijos, bet mūsų prašoma asmeninė informacija yra būtina mums, kad galėtume teikti Paslaugas. Jei neturėsime mums reikalingos informacijos, mes negalėsime teikti savo Paslaugų.

Atkreipkite dėmesį, kad tik jūs atsakote už asmens duomenų, kuriuos pateikiate mums, teisingumą ir išsamumą.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: