1. Home
  2. Savitarnos svetainė
  3. Registracija jungiantis pirmą kartą
  4. Ką daryti, jeigu nepavyksta užsiregistruoti?

Ką daryti, jeigu nepavyksta užsiregistruoti?

Jei bandote užsiregistruoti prie savitarnos svetainės https://mano.home3.lt, bet Jums nepavyksta, rekomenduojame atlikti veiksmus, kurie yra nurodyti žemiau.

Registruojantis su kortelės numeriu

Jeigu registruojatės į savitarnos svetainę su kortelės numeriu, bet Jums nepavyksta, rekomenduojame atkreipti dėmesį į užrašą, kurį matote registruojantis.

Jei matote žemiau parodytą užrašą „Šis kortelės ir Kliento derinys nerastas. Prašome pabandyti dar kartą“, rekomenduojame įsitinkiti, ar vedate teisingą Kliento bei kortelės numerį (Kliento numerį galite patikrinti sutartyje arba sutarties priede), o kortelės numerį galite patikrinti ant pačios kortelės, kuri yra įstatyta į imtuvą.

Jeigu matote užrašą „Tokia paskyra jau egzistuoja. Jei norite pakeisti slaptažodį, prašome naudotis „Slaptažodžio keitimas” formą“, Jūs jau esate užsiregistravę. Norėdami prisijungti, Jums reikės atstatyti slaptažodį, kaip tai padaryti, skaitykite čia: https://pagalba.home3.lt/article/ka-daryti-jeigu-nepavyksta-prisijungti-prie-savitarnos-svetaines/

Registruojantis SMS žinute

Jeigu registruojantis SMS žinute matote užrašą „Neteisingas Kliento arba telefono numeris. Įsitikinkite, kad įvedėte teisingus numerius arba kreipkitės ir mes Jums padėsime.“, rekomenduojame įsitikinti, ar tikrai įvedate teisingą Kliento numerį bei sutartyje nurodytą telefono numerį. Jei nepamenate Kliento numerio, jį galite patikrinti sutartyje arba sutarties priede.

Jeigu matote užrašą „New password is sent to the phone number You provided and should arrive in a few minutes. Please use it to log in to My Home3“, Jūs jau esate užsiregistravę ir naujasis slaptažodis Jums buvo atsiųstas trumpąja SMS žinute. Kaip prisijungti prie savitarnos svetainės, skaitykite čia: https://pagalba.home3.lt/article/kaip-prisijungti-prie-savitarnos-svetaines/

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: