Registracija savitarnos svetainėje

Jei dar nesate užsiregistravę savitarnos svetainėje mano.home3.lt, tai galėsite padaryti keliais būdais:

1. Įvedę Kliento numerį bei imtuve esančios kortelės numerį;

2. Įvedę Kliento numerį bei sutartyje nurodytą telefono numerį.

Savitarnos svetainėje mano.home3.lt Prisijungti langelyje spauskite ant pasirinkimo Registruotis.

Norėdami prisiregistruoti su imtuvo kortelės numeriu, pasirinkite Registruotis su imtuvo kortele bei įveskite savo Kliento numerį (jį galite rasti ant sutarties arba sutarties priedo). Tuomet įveskite Kortelės, kuri yra įstatyta imtuve, numerį bei įveskite sugalvotą slaptažodį ir jį pakartokite dar kartą. Atlikę tai, susipažinkite su savitarnos svetainės naudojomosi sąlygomis ir paspauskite ant langelio Sutinku su sąlygomis bei spauskite Pateikti.

Norėdami prisiregistruoti su imtuvo kortelės numeriu, pasirinkite Registruotis SMS žinute bei įveskite savo Kliento numerį (jį galite rasti ant sutarties arba sutarties priedo). Tuomet įveskite Telefono numerį, kuris yra nurodytas sutartyje. Atlikę tai, susipažinkite su savitarnos svetainės naudojomosi sąlygomis ir paspauskite ant langelio Sutinku su sąlygomis bei spauskite Pateikti.

Atlikus aukščiau nurodytus veiksmus gausite trumpąją žinutę (SMS), kurioje bus nurodytas Jūsų slaptažodis ir jį galėsite naudoti prisijungdami.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: