Kaip atsiskaityti už Home3 paslaugas?

Svarbu: Jeigu pasirinkote sąskaitą apmokėti bankiniu pavedimu, nors įprastai mokate savitarnoje, atkreipkite dėmesį į lėšų gavėjo sąskaitos numerį, kuris abiem atvejais yra skirtingas. Apmokant bankiniu pavedimu gavėjo sąskaita yra LT67 7300 0100 0019 6827; mokant per savitarną, lėšos nukreipiamos į Paysera sąskaitą.

Mokėjimo duomenys


Atliekant įmokas bankiniu pavedimu, paštu ar Perlo terminaluose, įmokos turi būti atliekamos pagal nurodytus mokėjimo duomenis:

Gavėjas: AS TV Play Baltics;
Banko sąskaitos numeris: LT 67 73000 10000 196827 (Swedbank);
Suma: šiuo metu už paslaugas mokėtina suma;
Mokėjimo paskirtis: Jūsų unikalus nurodymo numeris, kurį sudaro 7 arba 8 skaitmenys.

Savitarnos svetainė
Savitarnos svetainėje www.mano.home3.lt. Prisijungus prie savitarnos svetainės, sąskaitas apmokėti galima pasirinkus SĄSKAITOS skiltį (https://mano.home3.lt/invoices/invoices).

Jei pasirinkote sąskaitą apmokėti bankiniu pavedimu, nors įprastai mokate savitarnoje, atkreipkite dėmesį į lėšų gavėjo sąskaitos numerį, kuris abiem atvejais yra skirtingas. Apmokant bankiniu pavedimu gavėjo sąskaita yra LT67 7300 0100 0019 6827; mokant per savitarną, lėšos nukreipiamos į Paysera sąskaitą
Bankiniu pavedimu
Sąskaitas galima apmokėti iš visų Lietuvoje veikiančių bankų, tiek atliekant įmokas bankų padaliniuose bei naudojantis elektronine bankininkyste.
Pašto skyriuose
Sąskaitas galima apmokėti visuose Lietuvos Pašto bei PayPost skyriuose.
Perlo terminaluose
Taip pat už paslaugas atsiskaityti galima Perlo terminaluose.
Kiek laiko užtrunka įmokų įskaitymas?
i) Savitarnos svetainėje: Savitarnos svetainėje atlikti mokėjimai mus pasiekia greičiausiai – per 30 minučių
ii) Bankinis pavedimas: Jeigu sąskaitas apmokate pavedimu banke arba naudojatės e. bankinkyste, Jūsų mokėjimas Home3 sistemoje yra įskaitomas per 3 darbo dienas.
iii) Paštas ir Perlo terminalai: Jeigu sąskaitas apmokate paštu ar Perlo terminaluose, Jūsų mokėjimas Home3 sistemoje yra įskaitomas per 4 darbo dienas.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: