1. Home
  2. Privatumo politika ir teisinė informacija
  3. Kur ir kaip ilgai mes saugojame Jūsų asmens duomenis

Kur ir kaip ilgai mes saugojame Jūsų asmens duomenis

Visa Jūsų suteikta informacija laikoma saugiuose serveriuose. Visi mokėjimai užkoduoti naudojant industrijos standarto technologijas. Jeigu Jums suteiktas (arba Jūs pasirinkote) slaptažodis, kurio pagalba Jūs galite prisijungti prie mūsų svetainės, esate atsakingas už šio slaptažodžio neatskleidimą. Raginame Jus niekam neatskleisti šio slaptažodžio. Esant galimybei, po kiekvieno prisijungimo, prašome atsijungti nuo visų įrenginių, kurie yra vieši arba kuriais dalinamasi. Jeigu grąžinate arba parduodate įrenginį, kurio pagalba jungėtės prie mano.home3.lt, pirmiausia turite atsijungti ir atjungti įrenginį. Jeigu Jūsų slaptažodis arba įrenginys yra nesaugūs, arba Jūs neatsijungėte arba neatjungėte įrenginio, paskesni naudotojai gali gauti prieigą prie Jūsų mano.home3.lt paskyros ir asmeninės informacijos.

Informacijos perdavimas internetu dar nėra iki galo saugus. Nepaisant visų mūsų dedamų pastangų, mes negalime garantuoti Jūsų informacijos saugumą ir negalime prisiimti atsakomybės dėl neteisėtos prieigos prie šios informacijos. Jūs savo rizika pateikiate informaciją mūsų Svetainėje. Atsižvelgiant į tai, kad mes turime prieigą prie Jūsų informacijos, mes naudojame griežtus metodus ir saugos priemones stengdamiesi užkirsti kelią neteisėtai prieigai prie Jūsų informacijos.

Jūsų asmeninė informacija nebus apdorojama ilgiau, negu tai yra būtina. Saugojimo terminas gali būti nurodytas Jūsų sutartyje arba nustatytas galiojančių teisės aktų.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: