1. Home
  2. Privatumo politika ir teisinė informacija
  3. Tvarkymo nauda, tikslas ir teisinis pagrindas

Tvarkymo nauda, tikslas ir teisinis pagrindas

Mes apdorojame iš Jūsų gautą informaciją vykdydami sutartį arba ruošdamiesi ją sudaryti arba duomenų subjekto prašymu, kai Jūs duodate mums sutikimą arba siekdami įvykdyti teisinius įsipareigojimus, arba teisėtais interesais, vykdydami klientų valdymą ir teikdami mūsų Paslaugas:

  • kad identifikuotume Jus arba Jūsų atstovus;
  • teikdami Jums Paslaugas, kad išvengtume veiklos sutrikimų;
  • siekdami užtikrinti, kad turinys mūsų Svetainėje Jums būtų pateiktas efektyviausiu būdu;
  • vykdydami apklausas, kad pagerintume Paslaugų teikimą;
  • kad pateiktume Jums užsakymo ir apmokėjimo informaciją;
  • bendraudami su Jumis dėl Jūsų mano.home3.lt paskyros arba Paslaugų pirkimo;
  • kad informuotume Jus apie pasikeitimus, susijusius su Paslauga;
  • kad įrašytume ir saugotume telefono skambučius, siekiant patvirtinti Jūsų ar mūsų padarytus pareiškimus ar atliktus pervedimus (šie įrašai yra konfidencialūs);
  • siekiant įvykdyti finansinius įsipareigojimus, numatytus Jūsų sutartyje, vėlavimo atsiskaityti atveju suteikti informaciją apie Jus ir Jūsų skolas (vardas, pavardė, asmens kodas, įsiskolinimo suma, vėlavimo atsiskaityti laikas, kreditorius ir t.t.) skolų valdymo ir išieškojimo įmonėms, kitam apmokėjimo duomenų bazės apdorojančiam subjektui. Informacija bus perduota susijusiems subjektams paskelbimui. Panaikinus skolą Jūs turite teisę reikalauti nutraukti aukščiau minėtų subjektų vykdomą asmens duomenų apdorojimą;
  • atliekant kreditingumo patikrinimus.

Mes tvarkome iš Jūsų gautą informaciją, remdamiesi duomenų subjekto prašymu arba gavę Jūsų sutikimą arba dėl mūsų siekiamų teisėtų interesų, susijusių su Jūsų asmeninės informacijos tvarkymu, įskaitant profilius, rinkodaros tikslus, asmeninių pasiūlymų iš “Bitė” ir „TV3 Group“  įmonių grupių teikimą, šiais būdais:

teikiant pasiūlymus, naujienas, informaciją, produktus ir Paslaugas, kurias užsakote iš mūsų arba kurios, mūsų manymu, galite būti Jums įdomios;

siunčiant Jums mūsų naujienlaiškius, kuriuose taip pat gali būti pasiūlymai, naujienos, informacija, BITĖS, kitų BITĖS grupės įmonių ir TV3 Group produktai ir paslaugos, nuorodos į kitas svetaines, kurios Jums gali būti įdomios. Informuojame, kad Jūs galite bet kada atsisakyti naujienlaiškių paspaudę atsisakymo nuo prenumeratos nuoroda žinutėje.

Mes taip pat galime naudoti Jūsų informaciją arba leisti ja naudotis   BITĖS  ir „TV3 Group“  įmonių grupėms arba pasirinktoms trečiosioms šalims, kurios nurodytos žemiau (žr. Jūsų informacijos atskleidimas).

Profiliavimas

Profiliavimas reiškia bet kokią automatinio asmens duomenų apdorojimo formą, kurią sudaro asmens duomenų naudojimas įvertinant tam tikrus aspektus, susijusius su fiziniu asmeniu, o būtent analizuojant ar nuspėjant fizinio asmens profesinę patirtį, ekonominę padėtį, sveikatą, asmeninius pageidavimus, interesus, patikimumą, vietą ar judėjimą.

Mes galime naudotis profiliavimu marketingo tikslais, taip pat norėdami suasmeninti Jums teikiamas paslaugas, remiantis teisėtu interesu, vykdant sutarties sąlygas arba Jūsų prašymu besiruošdami sudaryti sutartį arba esant Jūsų sutikimui.

Jei pastebėjote klaidą – būsime labai dėkingi, jei apie tai mus informuosite! 🙂 Tai padaryti galite paspaudę šia klavišų kombinaciją kompiuteryje. Ctrl+Enter.

Was this article helpful?

Related Articles

Mums rūpi Jūsų nuomonė
Pasidalinkite savo nuomone ir pastebėjimais apie paslaugų kokybę bei aptarnavimą
Užpildyti anketą

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: